ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ПОКРИВИ В ДОБРИЧ

Ремонт на покриви Добрич

При нас всяка една услуга е с гаранция за професионализъм основани на детайлно проучване на всеки един обект. Нашата бригадата е в готовност да поеме обекти и да работи на тероторията на цялата страна по всяко време от годината.

СлавПокрив ЕООД

Опит

Първокласни услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Добрич. Разполагаме със съвременна техника и отлични служители, които имат дългогодишен опит в строителството

Цел

Уважаваме своите клиентите и ще се постараем да направим покривът ви качествено!

Достъпни цени

Свържете се с нас и ние ще изготвим оферта специално за вас

Ремонт на покриви - Изграждане на нови покриви в Добрич, Извършване на всякакви видове покривни конструкции, Полагане на Хидроизолация в Добрич и страната.

Изграждане на нови покриви, ремонт на покриви, поставяне на битумни керемиди, полагане на хидроизолация, изграждане на дървени конструкции, монтаж на американски без шевни улуци и водосточни тръби, надстройка на тавански стаи, всякакъв вид тенекеджийски услуги.


"Да имаш покрив над главата си"

Неслучайно в тази фраза думата „покрив“ е синекдоха за дома. Той е един от най-важните елементи на сградата, защитаващ я от най-агресивните влияния на атмосферните условия.

pokriv
Изграждане на покриви в Добрич.

Фирмата работи на територията на цяла област Добрич.

В основата на всяка услуга е професионализмът, базиран на детайлно проучване на всеки обект. Използването на качествени покривни материали с дълъг експлоатационен живот е наш приоритет и отговорност. Винаги навреме, работим бързо и качествено. Нашият екип е готов да поеме обекти в град Добрич!

Изберете „Слав Покрив“ за изграждане на покрив в град Добрич.

Погрижете се за сигурността на Вашият покрив със Слав Покрив, при нас ще откриете всичко за Вашият покрив. Изграждане на покриви, ремонт на покриви, хидроизолация на покриви, авариен ремонт на покрив, улуци и водосточни търби.

Възползвайте се от ремонт на покрива си в град Добрич.

Изграждане и ремонт на покриви и хидроизолационни системи в Добрич. Както знаете, няма дом без покрив, това е формата на покрива и капака, които дават на структурата пълен облик, корона, украсяват го. Основната цел на покрива е да предпази сградата от дъждовни потоци, градушка, сняг, слънчева радиация. Ето защо, покривът на къщата трябва да бъде не само красив, но преди всичко солиден, надежден и с практичен дизайн.

Ако сте от град Добрич и имате нужда от изграждане на покрив, можете да се свържете с нас още сега.

Професионалният ремонт на покриви е една от нашите специалности. Нашата фирма за ремонт на покриви предлага широка гама от услуги, включително ремонт и изграждане на покриви, хидроизолация ,пренареждане на керемиди, изграждане на дървени навеси в Добрич и цялата страна на добри цени!

Доверете се на СлавПокрив ЕООД

Дългогодишен доказан опит в ремонт на покрив, а също и в строителството на нови покриви. Фирмата има готовност да поеме обекти и да работи на територията на цялата страна. Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършени услуги от 5 до 10 години. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ в Добрич и цялата страна!

За оглед на обект, за уточнения или консултации, и за всякакви въпроси свързани с работата ни, можете да ни откриете в "Контакти".


Работим във всички населени места в Област Добрич, включително:


Балчик, Генерал Тошево, Добричка, Каварна, Крушари, Тервел, Шабла

0885 24 19 18