РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ПЛОВДИВ

Ремонт на покриви - Изграждане на нови покриви в Пловдив, Извършване на всякакви видове покривни конструкции, Полагане на Хидроизолация в Пловдив и страната.

Изграждане на нови покриви, ремонт на покриви, поставяне на битумни керемиди, полагане на хидроизолация, изграждане на дървени конструкции, монтаж на американски без шевни улуци и водосточни тръби, надстройка на тавански стаи, всякакъв вид тенекеджийски услуги.


"Да имаш покрив над главата си"

Неслучайно в тази фраза думата „покрив“ е синекдоха за дома. Той е един от най-важните елементи на сградата, защитаващ я от най-агресивните влияния на атмосферните условия.

pokriv
Изграждане на покриви в Пловдив.

Ние сме „Слав Покрив ЕООД“ и се занимаваме с ремонти на покриви от 15 години. Работим висококачествено Ремонт на покриви и направа на нови дървени конструкции. Вече работим и в град Пловдив. Ние сме бригада с професионален опит и имаме над 320 завършени обекти.

Изберете „Слав Покрив“ за изграждане на покрив в град Пловдив.

Погрижете се за сигурността на Вашият покрив със Слав Покрив, при нас ще откриете всичко за Вашият покрив. Изграждане на покриви, ремонт на покриви, хидроизолация на покриви, авариен ремонт на покрив, улуци и водосточни търби.

Възползвайте се от ремонт на покрива си в град Пловдив.

Изграждане и ремонт на покриви и хидроизолационни системи в Пловдив. Както знаете, няма дом без покрив, това е формата на покрива и капака, които дават на структурата пълен облик, корона, украсяват го. Основната цел на покрива е да предпази сградата от дъждовни потоци, градушка, сняг, слънчева радиация. Ето защо, покривът на къщата трябва да бъде не само красив, но преди всичко солиден, надежден и с практичен дизайн.

Ако сте от град Пловдив и имате нужда от изграждане на покрив, можете да се свържете с нас още сега.

Професионалният ремонт на покриви е една от нашите специалности. Нашата фирма за ремонт на покриви предлага широка гама от услуги, включително ремонт и изграждане на покриви, хидроизолация ,пренареждане на керемиди, изграждане на дървени навеси в Пловдив и цялата страна на добри цени!

Доверете се на СлавПокрив ЕООД

Дългогодишен доказан опит в ремонт на покрив, а също и в строителството на нови покриви. Фирмата има готовност да поеме обекти и да работи на територията на цялата страна. Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършени услуги от 5 до 10 години. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ В Пловдив и цялата страна!

За оглед на обект, за уточнения или консултации, и за всякакви въпроси свързани с работата ни, можете да ни откриете в "Контакти".

0885 24 19 18