РЕМОНТ НА ПОКРИВИ В СМОЛЯН

Ремонт на покриви Смолян

При нас всяка една услуга е с гаранция за професионализъм основани на детайлно проучване на всеки един обект. Нашата бригадата е в готовност да поеме обекти и да работи на тероторията на цялата страна по всяко време от годината.

СлавПокрив ЕООД

Опит

Първокласни услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Смолян. Разполагаме със съвременна техника и отлични служители, които имат дългогодишен опит в строителството

Цел

Уважаваме своите клиентите и ще се постараем да направим покривът ви качествено!

Достъпни цени

Свържете се с нас и ние ще изготвим оферта специално за вас

Ремонт на покриви - Изграждане на нови покриви в Смолян, Извършване на всякакви видове покривни конструкции, Полагане на Хидроизолация в Смолян и страната.

Ремонт на покриви Смолян

Изграждане на нови покриви, ремонт на покриви, поставяне на битумни керемиди, полагане на хидроизолация, изграждане на дървени конструкции, монтаж на американски без шевни улуци и водосточни тръби, надстройка на тавански стаи, всякакъв вид тенекеджийски услуги.


"Да имаш покрив над главата си"

Неслучайно в тази фраза думата „покрив“ е синекдоха за дома. Той е един от най-важните елементи на сградата, защитаващ я от най-агресивните влияния на атмосферните условия.

pokriv
Изграждане на покриви в Смолян.

Фирмата работи на територията на цяла област Смолян.

В основата на всяка услуга е професионализмът, базиран на детайлно проучване на всеки обект. Използването на качествени покривни материали с дълъг експлоатационен живот е наш приоритет и отговорност. Винаги навреме, работим бързо и качествено. Нашият екип е готов да поеме обекти в град Смолян!

Изберете „Слав Покрив“ за изграждане на покрив в град Смолян.

Нашият специализиран екип е тук, за да ви предостави висококачествени услуги за ремонт на покриви в Смолян. С богат опит в областта и страст към възстановяването на функционалността и оптималния външен вид на покривите, ние сме правилният партньор за всяка нужда от ремонт.

Възползвайте се от ремонт на покрива си в град Смолян.

Изграждане и ремонт на покриви и хидроизолационни системи в Смолян. Както знаете, няма дом без покрив, това е формата на покрива и капака, които дават на структурата пълен облик, корона, украсяват го. Основната цел на покрива е да предпази сградата от дъждовни потоци, градушка, сняг, слънчева радиация. Ето защо, покривът на къщата трябва да бъде не само красив, но преди всичко солиден, надежден и с практичен дизайн.

Ако сте от град Смолян и имате нужда от изграждане на покрив, можете да се свържете с нас още сега.

Професионалният ремонт на покриви е една от нашите специалности. Нашата фирма за ремонт на покриви предлага широка гама от услуги, включително ремонт и изграждане на покриви, хидроизолация ,пренареждане на керемиди, изграждане на дървени навеси в Смолян и цялата страна на добри цени!

Доверете се на СлавПокрив ЕООД

Дългогодишен доказан опит в ремонт на покрив, а също и в строителството на нови покриви. Фирмата има готовност да поеме обекти и да работи на територията на цялата страна. Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършени услуги от 5 до 10 години. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ в Смолян и цялата страна!

За оглед на обект, за уточнения или консултации, и за всякакви въпроси свързани с работата ни, можете да ни откриете в "Контакти".


Работим във всички населени места в Област Смолян, включително:


Баните, Борино, Девин, Доспат, Златоград, Мадан, Неделино, Рудозем, Чепеларе

0885 24 19 18