ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ПОКРИВИ В София

Ремонт на покриви София

При нас всяка една услуга е с гаранция за професионализъм основани на детайлно проучване на всеки един обект. Нашата бригадата е в готовност да поеме обекти и да работи на тероторията на цялата страна по всяко време от годината.

СлавПокрив ЕООД

Опит

Първокласни услуги по ремонт и изграждане на покриви в София. Разполагаме със съвременна техника и отлични служители, които имат дългогодишен опит в строителството

Цел

Уважаваме своите клиентите и ще се постараем да направим покривът ви качествено!

Достъпни цени

Свържете се с нас и ние ще изготвим оферта специално за вас

Ремонт на покриви - Изграждане на нови покриви в София, Извършване на всякакви видове покривни конструкции, Полагане на Хидроизолация в София и страната.

Ремонт на покриви София

Изграждане на нови покриви, ремонт на покриви, поставяне на битумни керемиди, полагане на хидроизолация, изграждане на дървени конструкции, монтаж на американски без шевни улуци и водосточни тръби, надстройка на тавански стаи, всякакъв вид тенекеджийски услуги.


"Да имаш покрив над главата си"

Неслучайно в тази фраза думата „покрив“ е синекдоха за дома. Той е един от най-важните елементи на сградата, защитаващ я от най-агресивните влияния на атмосферните условия.

Ремонт на покриви, Изгодни цени в София и страната. Хидроизолация на покриви, изграждане на нови покриви, тенекеджийски услуги, отстраняване на покривни течове, цялостни решения за вашия покрив, всичко на едно място. Обадете се сега!

pokriv
Изграждане на покриви в София.

Фирмата работи на територията на цяла София.

В основата на всяка услуга е професионализмът, базиран на детайлно проучване на всеки обект. Използването на качествени покривни материали с дълъг експлоатационен живот е наш приоритет и отговорност. Винаги навреме, работим бързо и качествено. Нашият екип е готов да поеме обекти в София!

Ремонт на покриви в София и страната от СлавПокрив ЕООД. Изграждане на нов покрив. Цялостни решения за вашия покрив на изгодни цени!

Изберете „Слав Покрив“ за изграждане на покрив в София.

Погрижете се за сигурността на Вашият покрив със Слав Покрив, при нас ще откриете всичко за Вашият покрив. Изграждане на покриви, ремонт на покриви, хидроизолация на покриви, авариен ремонт на покрив, улуци и водосточни търби.

Възползвайте се от ремонт на покрива си в София.

Изграждане и ремонт на покриви и хидроизолационни системи в София. Както знаете, няма дом без покрив, това е формата на покрива и капака, които дават на структурата пълен облик, корона, украсяват го. Основната цел на покрива е да предпази сградата от дъждовни потоци, градушка, сняг, слънчева радиация. Ето защо, покривът на къщата трябва да бъде не само красив, но преди всичко солиден, надежден и с практичен дизайн.

Ако сте от София и имате нужда от изграждане на покрив, можете да се свържете с нас още сега.

Професионалният ремонт на покриви е една от нашите специалности. Нашата фирма за ремонт на покриви предлага широка гама от услуги, включително ремонт и изграждане на покриви, хидроизолация ,пренареждане на керемиди, изграждане на дървени навеси в София и цялата страна на добри цени!

Доверете се на СлавПокрив ЕООД

Дългогодишен доказан опит в ремонт на покрив, а също и в строителството на нови покриви. Фирмата има готовност да поеме обекти и да работи на територията на цялата страна. Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършени услуги от 5 до 10 години. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ в София и цялата страна!

За оглед на обект, за уточнения или консултации, и за всякакви въпроси свързани с работата ни, можете да ни откриете в "Контакти".


Описание за изграждане на нов покрив в София


Работим във всички населени места в Област София, включително:


Антон, Божурище, Ботевград, Годеч, Горна Малина, Долна баня, Драгоман, Елин Пелин, Етрополе, Златица, Ихтиман, Копривщица, Костенец, Костинброд, Мирково, Пирдоп, Правец, Самоков, Своге, Сливница, Чавдар, Челопеч

0885 24 19 18